MEDICINA INOVATIVA. AJUTA VIATA.
MEDICINA INOVATIVA. AJUTA VIATA.
MEDICINA INOVATIVA. AJUTA VIATA.

DESPRE NOI

Asociatia Companiilor Conducatoare de Studii Clinice din Romania a fost infiintata in anul 2009 si are scopul principal de a sustine dezvoltarea studiilor clinice in Romania in conformitate cu legislatia nationala si toate ghidurile si reglementarile nationale si internationale.

CITITI MAI MULTE

CONTACT

  • Presedinte D-na Dr. Catalina Sarbu
  • E-mail catalina.sarbu@accscr.ro
  • Telefon +4 0723 20 67 58
  • Adresa Str. Muzeul Zambaccian 28, et. 1, apt. 2, sector 1, Bucuresti
  • Autorizatie 68/18.06.2009
  • CUI 28312410
  • Cont bancar RO24BACX0000000354557001, Unicredit Tiriac - Rosetti

Curs de Monitori Studii Clinice pentru Începători (CRA Entry Level), 27-28 Februarie 2020, București

ACASA · NOUTATI · CURS DE MONITORI STUDII CLINICE PENTRU ÎNCEPăTORI (CRA ENTRY LEVEL), 27-28 FEBRUARIE 2020, BUCUREșTI

Cursul de monitori începători organizat de Avantyo Institute of Clinical Research, reprezintă o oportunitate atât pentru specialiștii care vor să se instruiască pentru studii clinice și reglementările din domeniul lor, cât și pentru pentru managerii din firmele conducătoare de studii clinice (CRO) de mărime mică și mijlocie, dornici să îmbunătățească cunoștințele juniorilor din echipă.

Evenimentul se va desfășura la Park Inn by Radisson Blu Bucharest Hotel - Sala Jupiter, pe 27-28 Februarie 2020 si reprezintă o oportunitate atât pentru tinerii specialiștii care vor să se instruiască pentru studii clinice și reglementările din domeniul lor, cât și pentru pentru managerii din firmele conducătoare de studii clinice (CRO) de mărime mică și mijlocie, dornici să îmbunătățească cunoștințele juniorilor din echipă.

Trainingul este organizat de AVANTYO Institute of Clinical Research si va fi prezentat în limba engleză de Dr. Cătălina Sârbu, Președintele Asociației Companiilor Conducătoare de Studii Clinice din România – ACCSCR.

Programul de instruire Clinic Research Associate (CRA) oferă participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra și a ține pasul cu cele mai recente evoluții din arena de cercetare clinică, în calitate de CRA complet calificat.

Program de instruire pentru Monitori Studii Clinice / Clinical Research Associates (CRA) care este structurat în doua module, pentru începători și avansați. Cursul desfășurat în februarie 2020 este pentru începători, fiind destinat instruirii monitorilor juniori (Junior CRA), asistenților de cercetare clinică (CTA), tinerilor profesioniștilor din studii clinice care vor să treacă pe o altă funcție sau medicilor, farmaciștilor, rezidenților, biologilor și biochimiștilor care doresc să intre în domeniul fascinant al studiilor clinice ca monitori.

Vizitați pagina evenimentului pentru mai multe detalii despre înscriere, agenda, număr de locuri - https://www.avantyo.com/training/cra-training-program/cra-entry-level.

La finalul celor două zile, participanții vor da un test, iar certificatele de participare se vor descărca din contul de pe site-ul AVANTYO al fiecărui participant.

24.02.2020

MEMBRII ASOCIATIEI DE STUDII CLINICE

Register Now