MEDICINA INOVATIVA. AJUTA VIATA.
MEDICINA INOVATIVA. AJUTA VIATA.
MEDICINA INOVATIVA. AJUTA VIATA.

DESPRE NOI

Asociatia Companiilor Conducatoare de Studii Clinice din Romania a fost infiintata in anul 2009 si are scopul principal de a sustine dezvoltarea studiilor clinice in Romania in conformitate cu legislatia nationala si toate ghidurile si reglementarile nationale si internationale.

CITITI MAI MULTE

CONTACT

  • Presedinte George Tanaseanu
  • E-mail gtanaseanu@gmail.com
  • Telefon +40 741 199 931
  • Adresa Str. Muzeul Zambaccian 28, et. 1, apt. 2, sector 1, Bucuresti
  • Autorizatie 68/18.06.2009
  • CUI 28312410
  • Cont bancar RO24BACX0000000354557001, Unicredit Tiriac - Rosetti

Simpozionul de Studii Clinice 2019 se va desfasura pe 11 octombrie la Bucuresti

ACASA · NOUTATI · SIMPOZIONUL DE STUDII CLINICE 2019 SE VA DESFASURA PE 11 OCTOMBRIE LA BUCURESTI

Prima editie nationala a unui simpozion de studii clinice organizat sub patronajul ACCSCR - Asociatia Companiilor Conducatoare de Studii Clinice din Romania si a EUCROF - Federatia Europeana a CRO-urilor, se va desfasura in toamna 2019 la Bucuresti. Invitati din 10 tari, reputati lideri de opinie, vor vorbi despre ultimele noutati in cercetare clinica pentru domeniile farmaceutic şi de biotehnologie medicala.

Subiectele vor gravita in jurul unei teme de interes major atat pentru lumea medicala si farmaceutica, cat si pentru pacienti: „Accelerarea accesului pacienților la medicamente noi: provocări in reglematarea si dezvoltarea stiintifica si operationala a studiilor clinice” / „Accelerating Patient Access to Novel Medications: Navigating the Regulatory, Scientific and Operational Challenges in Clinical Trials”. Agenda cuprinde cinci sesiuni si trei dezbateri.

Comunitatea CRO din Romania si omologii din industria farma, sunt preocupati de a readuce Romania pe harta internationala de interes pentru studii clinice cu beneficii reale de dezvoltare pentru medici, sanse la tratamente inovative pentru pacienti si sume importante la buget. Pe de alta parte, isi doresc si crearea aici a unui pol de imbunatatire a cercetarii clinice din zona central-est europeana prin intalniri, dezbateri si impartasirea experientelor.

Sunt asteptati sa participe peste 200 de profesionisti in domeniul studiilor clinice: decidenti si executivi de rang inalt din cadrul autoritatilor de reglementare (Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania - ANMDMR si omologi din CEE, Comisia Naţională de Bioetică a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale), din cadrul companiilor farmaceutice si a celor conducatoare de studii clinice (CRO-uri); medici investigatori recunoscuti lideri de opinie la nivel international; laboratoare, furnizori de tehnologii; reprezentanti ai comunitatilor de pacienti si toti cei pentru care domeniul prezinta interes. Cu totii vor discuta si dezbate provocarile si solutiile aparute in mediul din ce in ce mai complex si competitiv al cercetarii clinice eficiente.

Simpozionul de Studii Clinice 2019, se va desfasura pe 11 octombrie la Hotel Intercontinental din Bucuresti, in sala Ronda, incepand cu ora 8:30.

Inscrierea participantilor se face online.

www.clinicaltrialsymposium.com

03.09.2019

MEMBRII ASOCIATIEI DE STUDII CLINICE