MEDICINA INOVATIVA. AJUTA VIATA.
MEDICINA INOVATIVA. AJUTA VIATA.
MEDICINA INOVATIVA. AJUTA VIATA.

DESPRE NOI

Asociatia Companiilor Conducatoare de Studii Clinice din Romania a fost infiintata in anul 2009 si are scopul principal de a sustine dezvoltarea studiilor clinice in Romania in conformitate cu legislatia nationala si toate ghidurile si reglementarile nationale si internationale.

CITITI MAI MULTE

CONTACT

  • Presedinte George Tanaseanu
  • E-mail gtanaseanu@gmail.com
  • Telefon +40 741 199 931
  • Adresa Str. Muzeul Zambaccian 28, et. 1, apt. 2, sector 1, Bucuresti
  • Autorizatie 68/18.06.2009
  • CUI 28312410
  • Cont bancar RO24BACX0000000354557001, Unicredit Tiriac - Rosetti

A 5-a Conferinta Europeana privind Studiile Clinice a EUCROF, 10-11 februarie 2020

ACASA · NOUTATI · A 5-A CONFERINTA EUROPEANA PRIVIND STUDIILE CLINICE A EUCROF, 10-11 FEBRUARIE 2020

„Știința, tehnologia și reglementările împreună pentru o mai bună sănătate a pacienților” este tema celei de-a 5-a Conferințe Europene privind Studiile Clinice organizata de EUCROF – Federatia CRO-urilor Europene, ce se va desfasura la Amsterdam, în perioada 10-11 februarie 2020.

Obiectivul principal al Conferinței este că toți participanții sa fie informati despre actualele subiecte cheie din Știință, Tehnologie și Reglementări și modul în care fiecare dintre acestea poate contribui la îmbunătățirea sănătății pacienților.

“Lumea noastră se schimbă atât de rapid și într-o măsură atât de mare încât este dificil să ținem pasul cu toate schimbările din jurul nostru: dezvoltarea medicamentelor și dispozitivelor medicale necesită competențe pentru a face față unui mediu în continuă schimbare – si avand mereu ca tinta beneficiul pentru pacient ”, spune Dr. Martine Dehlinger-Kremer, președinte EUCROF.

Una dintre temele majore ale conferintei va fi inovația continuă ca si cheie a cercetării clinice.

Industria de cercetare clinică va continua să sporească eficiența în colectarea și livrarea datelor, prin introducerea tot mai mare de sisteme electronice (e-Systems) și soluții tehnologice.

La eveniment pacienții vor fi aduși în prim-plan și își vor spori implicarea în discuții, deoarece fac parte integrantă din tot ceea ce fac CRO-urile și sunt în centrul atenției succesului din industrie.

Conferința ofera oportunități de acumulare de cunoștințe și abilități noi, de networking si socializare prin intalnirea cu colegii din industrie și organizațiile de pacienți ceea ce va duce la noi colaborări de succes în viitor.

Participantii sunt invitați să se alăture sărbătorilor din 2020: a 15-a aniversare a EUCROF, precum și a 25-a aniversare a ACRON, Asociația CRO-urilor din Olanda și a 10-a aniversare a BeCRO, Asociația CRO-urilor din Belgia.

DE CE SA PARTICIPATI:

· Acesta este locul unde trebuie să fie toti actorii din studii clinice, un loc cu un succes și o prezență în continuă creștere

· Diversitate foarte atractivă de vorbitori și expertiză

· Amestec echilibrat de sesiuni pe parcursul a 2 zile

Vezi mai mult la: https://eucrof-conference.eu/

03.02.2020

MEMBRII ASOCIATIEI DE STUDII CLINICE